Kleine hapjes en gerechtjes uit de Palestijnse keuken, samen koken en babbelen

Een voormiddag met Johan Vermeersch, vrijwilliger Refu Interim, Refu Interim zoekt vrijwilligerswerk voor mensen die nieuw zijn in België. De kok of kokkin vandaag is iemand uit het Midden-Oosten i.s.m. Avansa Waas-en-Dender

klik en schrijf in
zo 26/11/2023, 10U00

Onder begeleiding van een vrijwilliger van Refu Interim maken we kleine hapjes en gerechtjes klaar uit de Palestijnse keuken. We eten en praten samen over het land en zijn gastronomie.

Refu Interim is een organisatie die vrijwilligerswerk zoekt voor mensen die nieuw zijn in België. Hun vrijwilligers komen uit zowat alle landen ter wereld en spreken heel wat talen. Via het vrijwilligerswerk versterken ze hun netwerk, oefenen ze hun Nederlands en zetten ze hun vele talenten in. Zo zijn er heel veel mensen die graag en lekker koken. Wie ooit al in een Midden-Oosters restaurant at, kreeg er mogelijk veel bordjes met kleine hapjes en gerechtjes voorgeschoteld. Allerlei proevertjes. Allemaal even lekker. Vandaag gaan we aan de slag met één of twee Palestijnse hobbykoks van Refu Interim. Samen met hen maken we een assortiment van die typische kleine hapjes uit Palestina klaar. Welke gerechtjes het concreet worden, zal afhangen van de koks van de dag. We eten met zijn allen samen en praten over hun land, mensen op de vlucht, de gastronomie, enz. Meebrengen : een keukenschort en een aardappelmesje. Kom kennismaken, kom proeven van het eten, van het land Palestina en zijn verhalen. Inschrijven is noodzakelijk.

Prijzen
Basisprijs : € 15
Extra

Datum: zondag 26 november van 10 tot 13.30 uur

Plaats: Rode Kruisstraat 23

Bijdrage: 15 EUR (10 EUR - met korting)

Meebrengen: een keukenschort en een aardappelmesje