Hier leert men enkele Chinese hapjes en gerechten te bereiden om kennis te maken met ongekende Chinese dagelijkse kost.
Dag 1: Bao Zi en Man Tou: gestoomd brood op 2 wijzen
Dag 2: Sheng jian en Ga li Niu Rou Fen Si Tang: (in water) gebakken brood met vulling en runderbouillon met glasnoedels en curry.
Dag 3: Dou fu (Tofu) op 3 wijzen
Dag 4: een dagelijkse familiemaaltijd
Prijzen |
Basisprijs
: € 50
|
Extra | Online inschrijven van 3 september om 13 uur t.e.m. 26 september Data: 4 donderdagen van 18 tot 21 uur 15-12-19-26 oktober Plaats: lokaal 26 Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Materiaalkost: 20 € te betalen aan de begeleiding bij de eerste les Cursuscode: FI2023N95 |