In deze kookreeks gaan we samen 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts koken. Je leert op een duidelijke manier hoe je populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden. We beginnen met een voorgerecht en met een hoofdgerecht met rijst. En eindigen met desserts.
Menu:
Dag 1: gefrituurde sojascheuten - scampi in tamarinde saus
Dag 2: gefrituurde toastjes met varkensgehakt - krokante vis met rode currypasta
Dag 3: kokos cream pudding met zoete mais - bananen in kokosmelk
Prijzen |
Basisprijs
: € 45
|
Extra | Online inschrijven van 3 september om 13 uur t.e.m. 19 september
Plaats: lokaal 26 Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Kost ingrediënten: 22 € te betalen aan de begeleiding bij de eerte les Cursuscode: FI2023N73
|