Hoe word ik detective? Guinnessbook of records? Hoe word ik clown? - VM

Voor kinderen van °2010 tot 2014 met Ronald Van Rillaer i.s.m. Look&Smile

klik en schrijf in
ma 18/07/2022 - wo 20/07/2022

Hoe word ik detective?

Ook nieuwsgierig naar detectives. De geheimagenten, de spionnen? Je krijgt de gelegenheid om nader kennis te maken met al die geheimzinnigheid, vingerafdrukken maken en ontdekken. Waarom plakken ze tape op de grond rond een slachtoffer? Hoe ziet een echte revolver er uit? Wat zijn spionnen. Hoe verloopt een politieonderzoek?

Guinnessbook of records.

Al eens ver gesprongen? Of hoog? Al eens vergeleken met het wereldrecord? Hoeveel weegt de dikste mens ter wereld? Wil je zelf enkele wereldrecords aanvallen? Probeer maar eens. Er zijn er ook erg gevaarlijke bij. Een appel doormidden zagen met een elektrische zaag. Er lopen heel wat gekken tussen die wereldrecordhouders. Je krijgt het allemaal te zien tijdens deze leuke workshop.

Hoe word ik een clown?                                            

Grappig doen dat kan iedereen. Maar elke keer terug op dezelfde manier grappig zijn. Hoe loop ik tegen een deur zonder me pijn te doen want de dag erna moet je dat nog eens doen? Hoe val ik achterover met mijn stoel? Hoe moet ik struikelen zodat de mensen mij echt geloven? Hoe grijp ik iemand bij zijn haar zonder dat het pijn doet. Hoe bouw ik een goed clown nummer op. Wij zijn props? Al deze vragen worden duidelijk tijdens deze workshop!

 

Prijzen
Basisprijs : € 70
Extra

3de week zomervakantie van maandag 18 juli t.e.m. woensdag 20 juli (3 dagen) - van 9 tot 12 uur

Online inschrijven van 19 april t.e.m. 11 juli

Meebrengen: een koekje en een drankje voor de pauze.

Cursuscode: zomer202242