Thais koken - hoofdgerechten - nieuwe recepten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

klik en schrijf in
do 24/03/2022 - do 21/04/2022

In deze kookreeks leer je op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden.

Menu:
Dag 1: Varken in rode currysaus (Panaeng Moe) - kip in kokosmelk (Tom Kha Kai)
Dag 2: Gefrituurde scampi in rode currysaus (Chu Chi Kung) - roergebakken rijst, vermicelli met zwarte sojasaus
Dag 3: Roergebakken rund in oestersaus (Pad Neua Nam Man Hoy) - kip in rode currysoep met bamboescheuten (Kaeng Kai No Mai)

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. 
Kost ingrediënten: In totaal 21 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26

3 donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur
24-31 maart, 21 april

Cursuscode: FI2022V73

Online inschrijven van 6 februari t.e.m. 15 maart