Thais koken - vegetarische hoofdgerechten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

do 28/10/2021 - do 25/11/2021

Thais koken is niet enkel met vlees bezig zijn in de gerechten. Door gemengde Thai-Chinese cultuur worden ook vegetarische gerechten bereid in de Thaise keuken.
Kom koken en proeven van onze Thaise vegetarische gerechten!
 

Menu:

Dag 1: vermicellisalade met tofu en roergebakken shiitake met basilicumsaus
Dag 2: roergebakken sojabrokjes in shiitakesaus. Krokante tofu met chilipastasaus
Dag 3: roergebakken champignon met rode currypasta. Tofu soep op Thaise wijze.

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: In totaal 21 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26

3 donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur
28 oktober, 18-25 november

Cursuscode: FI2021N74

Online inschrijven van 23 augustus t.e.m. 19 oktober