Interieur & Design kamp - dagreeks!

Voor jongeren van °2005 tot 2011 i.s.m. Junior Argonauts

klik en schrijf in
ma 07/08/2023 - vr 11/08/2023

Altijd al gedroomd om een ruimte helemaal zelf in te richten? Ben jij graag creatief bezig en heb je wel duizend ideeën? Dan is ons interieurvormgevingskamp zeker iets voor jou. In de Vrije Ateliers krijg je de kans om een ruimte daadwerkelijk te renoveren en te designen!
Laat jouw talenten en passie aanwakkeren door onze experts. Zij zullen je begeleiden bij het maken van een moodbord, maquettes, het pimpen van meubels, het opmeten van een ruimte, het tekenen van plannen, schetsen en zoveel meer. Om jullie meteen de kunst van het duurzaam ondernemen en ontwerpen bij te brengen gaan wij jullie leren aan de slag te gaan met weinig materiaal. We gaan dus aan het thriften!!

Zijn jouw talenten eerder artistiek, creatief, planmatig of technisch of wil je gewoonweg ontdekken of interieurvormgeving iets voor jou kan zijn? Aarzel dan niet om deel te nemen aan onze projectweek. Je wordt meteen helemaal ondergedompeld in de wereld van design en interieur. Op het einde van de projectweek krijg je de kans om je ontwerpen voor te stellen aan elkaar, buitenstaanders en zelfs de pers. waar je de kans krijgt om samen met experten je eigen creativiteit en talenten de vrije loop te laten en deze in de praktijk toe te passen op één van onze ruimtes.

Wat kan je verwachten?

Een week vol stimulatie van jouw talenten en passie.

De kans om in alle vrijheid een ruimte te herontwerpen

De kans om deze ideeën ook in werkelijkheid om te zetten

Bijleren over het maken van moodbords, plannen maken, meubels pimpen en veel meer

De kans om jouw ideeën en uitgevoerde projecten te delen met de buitenwereld

Begeleiding van onze experts

Een week vol creativiteit, praktijk en vooral heel veel plezier

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan. En juist daarom organiseren we kampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid biedt Junior Argonauts gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Neem contact op met ons voor meer info.

Prijzen
Basisprijs : € 180
Extra

6de week zomervakantie van maandag 7 augustus t.e.m. vrijdag 11 augustus- dagreeks van 9 tot 17 uur.
Online inschrijven van 18 april t.e.m. 31 juli

Meebrengen: een lunchpakket, een koekje en een drankje voor de pauze.

Deelname: 180 € / kansenpas 36 €

Cursuscode: zomer202381

 de middagopvang is inbegrepen en hoef je dus niet apart te reserveren!