Tijdens deze 3 avonden kookreeks zullen we ons verdiepen in de basis van de Thaise keuken, zoals het gebruik van verse kruiden en specerijen, het bereiden van smaakvolle currypasta’s en het balanceren van smaken. Laten we samen ontdekken en genieten van het koken en proeven van heerlijke Thaise gerechten.
Dag 1: Groene currypasta maken en 1 gerecht van groene curry met rundvlees
Dag 2: Rode currypasta maken en 1 gerecht van rode curry met scampi’s
Dag 3: Panang currypasta maken en 1 gerecht van panang curry met kip
| Prijzen |
Basisprijs
: € 50
|
| Extra | Online inschrijven van 18 januari om 10 uur t.e.m. 3 februari Data: 3 donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur 12-19-26/02 Bijdrage: 50 EUR Materiaalkost: 25 EUR te betalen bij eerste les aan begeleiding Cursuscode: AC2026V01 |