Thais koken - voorgerechten met hoofdgerechten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

klik en schrijf in
do 12/02/2026 - do 26/02/2026

Tijdens deze 3 avonden kookreeks zullen we ons verdiepen in de basis van de Thaise keuken, zoals het gebruik van verse kruiden en specerijen, het bereiden van smaakvolle currypasta’s en het balanceren van smaken. Laten we samen ontdekken en genieten van het koken en proeven van heerlijke Thaise gerechten. 
Dag 1: Groene currypasta maken en 1 gerecht van groene curry met rundvlees 
Dag 2: Rode currypasta maken en 1 gerecht van rode curry met scampi’s 
Dag 3: Panang currypasta maken en 1 gerecht van panang curry met kip  

 

Prijzen
Basisprijs : € 50
Extra

Online inschrijven van 18 januari om 10 uur t.e.m. 3 februari 

Data: 3 donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur  

12-19-26/02 

Bijdrage: 50 EUR 

Materiaalkost: 25 EUR te betalen bij eerste les aan begeleiding 
Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. 
 

Cursuscode: AC2026V01