In deze kookreeks maken we 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten . Je leert op een duidelijke manier hoe je Thaise dagelijkse kost – van grote klasse tot streetfood – kan voorbereiden. Gezellig en leuk samen koken en samen proeven!
Menu
Dag 1: Gevulde eiernestjes - Roergebakken rund met groene chili in shiitake saus
Dag 2: Krokante vis hapjes - Gele Curry met kip
Dag 3: Kipspiesjes op Thaise wijze - Thaise varkensstoofpot met ananas
Prijzen |
Basisprijs
: € 45
|
Extra | Online inschrijven van 22 juni om 10 uur t.e.m. 28 oktober
Plaats: lokaal 26 Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Kost ingrediënten: 25 € te betalen aan de begeleiding bij de eerte les Cursuscode:AC2025N02
|