In deze kookreeks gaan we samen 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten koken. Je leert op een duidelijke manier hoe je populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden. We beginnen met voorgerecht en eindigen met hoofdgerecht en rijst.
Menu:
Dag 1: Gevuld eiernestje (La Tieang) - roergebakken kip met gember (Kai Phad Khing)
Dag 2: Bonen salade (Yam Thua) - Massaman curry met rund en zoete aardappelen
Dag 3: Gekruide visbolletjes in kokosmelk (Jang Ron) - gegrilde scampi met Tamarinde saus
Prijzen |
cursusbijdrage
: € 45
|
Extra | Meebrengen: keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Plaats: lokaal 26 Cursuscode: FI2022N73 Online inschrijven van 4 september t.e.m. 25 oktober
|