Tentoonstelling Aquarel

Leen De Smet -docent voorgesteld

za 25/11/2023 - za 03/02/2024

Van 25 november 2023 t.e.m. 3 februari 2024

Hallo. Ik ben Leen De Smet, gepassioneerd aquarel kunstenaar sinds 2004 in diverse stijlen en technieken om een zo breed mogelijk spectrum van het aquarel schilderen te ontdekken.

Gedurende mijn studies ben ik in aanraking gekomen met aquarelleren.  Op dat moment waren er andere bezigheden die mijn tijd opeisten en is dit in de kast blijven liggen sluimeren. Altijd in de gedachte …. ooit komt het er van om de draad terug op te nemen!

Najaar 2004 was het moment daar, sindsdien ben ik intens les gaan volgen en ondertussen blijf ik me constant herbronnen tijdens workshops bij top-aquarellisten.  

Ik maak mijn hoofd leeg door te aquarelleren en denk aan niets anders, technieken uitproberen, oefenen, ermee bezig zijn en uiteraard me te amuseren.

Door constant bij te scholen en nieuwe dingen te exploreren, stijgt het expertiseniveau. Echter zonder oefening blijft het theorie.

Inspiratie komt uit alle hoeken en vooral uit de natuur. Daarom schilder ik het liefst buiten in openlucht.  Kleur je geest, kleur je leven! Het ontdekken van de inspiratie die je beweegt, en aquarelleren, kan een geweldige manier zijn om je artistieke kant te verkennen. Maar het heeft ook veel andere doeleinden. Aquarelleren stelt je in staat om een meer ontspannen gevoel te bereiken. Er wordt vaak gezegd dat wanneer kunstenaars door hun penselen kijken, zij de schoonheid van het leven zelf zien en kunstwerken kunnen maken die mensen vreugde en vrede brengen!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via www.leendesmet.be

Prijzen
gratis : € 0
Extra

Deze tentoonstelling is elke dag gratis te bezoeken van 14 tot 20 uur.
Zaterdag ben je welkom van 10 tot 16 uur. (Gesloten op zon- en feestdagen) Tijdens de schoolvakanties van 10 tot 17 uur.

Indien je geïnteresseerd bent in de vernissages van onze tentoonstellingen geef ons dan een seintje.

De Passage, Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas

Tel.: 03 778 33 70

e-mail: vrijeateliers@sint-niklaas.be

www.vrijeateliers.be