Mindfulness in relaties: van oordeel naar begrip

Mindful navigeren in een wereld van verschillen. Een reeks van 4 dinsdagavonden met Marisa Hoslet, psycholoog, psychotherapeut en gecertificeerd Mindfulness-Based Stressreduction Instructor aan het Center for Mindfulness in de VS i.s.m. Avansa Waas-en-Den

klik en schrijf in
di 21/05/2024 - di 11/06/2024

Ontdek de kracht van Mindfulness in relaties . Deze cursus van vier interactieve sessies helpt je om je gewoontegedrag te herkennen en mindfulness, begrip en mededogen te integreren in je dagelijkse interacties. Ervaar minder stress, meer veerkracht en bevorder groei in je relaties.

Verken een nieuw pad naar persoonlijke groei en versterk je relaties met Mindfulness in relaties . Deze workshop nodigt je uit om dieper in te gaan op de subtiele gewoontes die je relaties vormgeven en hoe deze gewoontes - zoals oordelen, afkeuring en vermijding - bijdragen aan gevoelens van stress, angst en piekeren. Maar bij Mindfulness in relaties gaan we verder dan alleen het erkennen van deze patronen. We leggen de focus op het begrijpen en veranderen van deze ingesleten gewoontes door het toepassen van mindfulness in je dagelijkse interacties. We bieden je praktische strategieën en middelen om een mildere, vriendelijkere en opener benadering te ontwikkelen, waardoor deze niet alleen overleven, maar ook kunnen bloeien en verbeteren.

Deze workshop is ontworpen voor iedereen, of je nieuw bent bij mindfulness of al een ervaren beoefenaar bent. Verdeeld in vier interactieve sessies van 2,5 uur, biedt deze reeks je de kans om een verandering in je leven en jouw relaties te ervaren.

Voor een optimale ervaring, breng je een eigen yogamat en schrijfgerief mee. Inschrijven is noodzakelijk.

Prijzen
Basisprijs : € 36
Extra

Data: 4 dinsdagen van 19 tot 21.30 uur                                                                           21-28 mei, 4-11 juni           

Plaats: Avansa, Rode Kruisstraat 23

Bijdrage: 36 EUR (18 EUR – met korting)

Inschrijven zie pagina 13 in onze folder of www.avansa-wd.be