Taiji YANG-stijl op dinsdag - beginners

Een avondreeks met Thomas Roelant

di 28/09/2021 - di 25/01/2022

De Vrije Ateliers bedanken Thomas voor de jaren samenwerking. Hieronder een afscheidswoord van hem zelf.

Beste Taiji liefhebbers!

Na 20 jaar les te geven op de Vrije Ateliers breekt er een nieuw hoofdstuk aan voor mijn school in Chinese Krijgskunsten zoals Taiji & Shaolin. Ik als hoofdbeheerder en lesgever van ‘Gezondheid Brengt Geluk’, startte in 2001 met het geven van Yangstijl Taiji bij de Vrije Ateliers, dit aanbod is door mijn studies in het Oosten steeds gegroeid. Daarnaast zijn ook mijn relaties in China steeds hechter geworden met mijn meesters. Zo werd ik in 2018 door Songshan Shaolin Wushuguan als afgevaardigde verkozen om hun school in België te vertegewoordigen. En werd ik dit jaar officieel coach van de Shanghai Taiji Chen Associatie. Door deze evolutie, kon ik niet anders dan mijn eigen vereniging of beter gezegd eigen school voor Chinese Krijgskunsten oprichten.

Vanaf 2019 opende ‘Gezondheid Brengt Geluk’ haar deuren in Kemzeke, waar ik mijn studenten in een unieke omgeving ontvang, omringd door groen en in openlucht. Hier geef ik lessen in Taiji Yang stijl, Taiji Chen stijl, maar wordt er nu ook Shaolin kungfu voor 12+ / volwassenen en kinderen (8 tot 12 jaar) gegeven.

Ik heb in 2019-2020 de lessen gecombineerd met enkele cursussen die ik gaf in de Vrije Ateliers, maar deels door alle maatregelen met het Covid19 virus, en het enorme succes van de school in Kemzeke met haar openlucht concept, heb ik besloten de lessen op de Vrije Ateliers na 20 jaar stop te zetten.

Het is een mooi verhaal geworden en vele prachtige hoofdstukken hebben zich hier afgespeeld, maar het is tijd voor nieuwe horizons te verkennen en nieuwe uitdagingen.

Indien u interesse zou hebben om onze school in Kemzeke te bezoeken en eens op proefles te komen, aarzel niet en contacteer ons via onze website, www.gezondheidbrengtgeluk.com .

Vele gezonde en gelukkige groeten!

Thomas Roelant

AFGEVAARDIGDE VAN SONGSHAN SHAOLIN TRAININGSCENTER DEPARTEMENT BELGIË 

LID & COACH SHANGHAI CHEN STYLE TAIJI QUAN ASSOCIATION

INSTAGRAM/FEIYUE1977

Prijzen
cursusbijdrage : € 225
gratis : € 0